Änglar

HUR ÄNGLARNA KOM IN I MITT LIV

Änglar har nog varit med mig sen liten flicka fast jag varit omedveten om det eller så minns jag inte...som vuxen blev jag medveten om deras närvaro via olika tecken som kom/kommer till mig. Det började efter min mammas bortgång -02...

Jag var hos en kvinna och gjorde något som kallas för ögonspegling (om ni vill veta mera om det så googla ;) ). Denna kvinna är mycket för änglar och jag fick dra ett änglaorakel-kort innan jag åkte därifrån. Det var första gången jag kom i kontakt med änglakort. Änglakorten jag drog från var "Messages from your angels" av Doreen Virtue. Kortet jag drog var Sonya...ett sorgligt men ändå tröstande kort. För mig kom står Sonya som skyddsängel till de nära vi har på andra sidan...min mammas skyddsängel som kom med budskap om att mamma har det bra där hon är (kort sagt). 

Efter detta kom änglarna in i mitt liv. Jag köpte min första änglaorakel-lek, jag fick någon i present och med åren har det blivit fler och fler (även andra orakel- resp. tarotkort).

Fler ängla-upplevelser och berättelser kommer här i undersidor/flikar. 

Har ni ängla-upplevelser ni vill dela med er av, skriv och berätta!


Senaste blogginlägget...

Läs nyheterna från denna vecka
 

Igårkväll åkte jag till Skellefteå för att delta i en shamansk eld-ceremoni utifrån inkatraditionen.
Min lärare i Medicinhjulet anordnar eld-ceremonier regelbundet. Dock var detta den första jag deltog i, bortsett från när vi haft eld-ceremonier i utbildningen.
Min kära man var
med också, premiär för han och en eld-ceremoni sådär i gemenskap och med...

Imorse var jag så trött pga för lite sömn av olika orsaker. Helst ville jag bara vara kvar i sängen, vila och sova...men det är ju bara det dumma egot som talar till en, som man inte ska lyssna på...Solen sken, verkade vara en underbar vårdag, så jag ville ut, hur trött jag än var. Innan frukost gick jag ut...

Helg igen!

17.04.2020

Måndag var ju annandagpåsk plus jag hade min lediga dag tisdag. Så har jag jobbat resten av veckan, men hade tid att ta ut idag, så jag gjorde helg tidigt, redan kl. 13.

© 2019 Katarina Kemi Lindgren. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång