Citronfjärilens budskap, 19/4 -20

Igår när jag besökte min kraftplats ( som jag skrev om i mitt senaste blogginlägg här på sidan ) och jag stod lutad mot den gamla kära granens trädstam och blundade...så när jag öppnade ögonen ser jag hur en citronfjäril kommer flygandes där nere, närmare marken.
Jag slog upp betydelsen av citronfjäril i boken "Djurens språk" av Solöga:
 
"Var lugn. En ny dag innebär en ny början. 
 Min gåva till dig är att få en ny start"

 Det känns passande på olika sätt. Dels hade jag ju en seg och trött start på dagen, men jag valde att ta tag i dagen och göra något av allt som jag tycker om att göra. Så dagen blev som en ny början och ny start på dagen trots tröttheten. Vilket jag är glad och tacksam över. Jag hade en underbar dag igår, först för mig själv på min kraftplats. 
Sen hemma med familjen, en sen lunch grillad ute och frömmande av svåger, svögerska och svärmor.
Mycket trevligt då det var så länge sen med tanke på hur allt är "i dessa tider". 

Jag väldigt glad också över citronfjärilens budskap om att få en ny start...för det är dit jag är på väg i detta nu...
Allt jag gör som jag vill göra, för min egen skull, att jag säger JA till mig själv och livet, att jag genomför mina tankar och idéer, att jag lyssnar på hjärtats röst och inte på det dumma egots röst, har tagit mig hit där jag är nu idag.
Jag har, främst de senaste 2 åren, jobbat mycket med mig själv, med mitt inre i utbildningen Medicinhjulet.
Detta har inneburit många förändringar både i mitt inre och i det yttre. Det är ju så att vi alltid måste börja med oss själva, inifrån och ut.

Så jag vet att eftersom jag lärt mig börja lyssna på mitt inre, mitt hjärtats röst och vad jag vill så vägleder det mig genom livet och dit jag är på väg...till min själs kallelse.
En ny start i livet med mina drömmar, mål och planer i sikte, om att öppna eget företag, inom det alternativa och det andliga, här framöver. Tids nog, när tiden är mogen.

Välj livet du också! Våga säga JA till dig själv och livet!
Fälj ditt inre, din hjörtas röst, din intuition, din magkänsla. Det är så välmående för en själv....din själ kallar på dig! 💗 
                                                                       
/ Kram Kattis 💗

I kontaktformuläret här nedan kan du delge om du har något som du vill berätta, erfarenhet i livet, sända reflektioner, tankar, frågor till mig om du vill 🙏
Välkommen! 💗 
© 2019 Katarina Kemi Lindgren. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång