Havssköldpaddans budskap 19/4 -20

I början av denna vecka lade jag ut en av mina målningar, har ju nyliigen börjat måla. Denna målning var den tredje jag gjorde på kort tid.
Själv tyckte jag att det bara blev något crazy färgglatt kladd...men hoppsan vad mycket som kom till en medial vön till mig. Hon såg bild på den på min "vanliga" privata fb-sida. Och fick till sig massor med budskap och vägledning till mig, bara sådär, från mitt sk. kladd.

Det var överraskande och tacksamt! 
Hon fick bl.a till sig sköldpadda, men hon visste inte varför....Inte jag heller först. MEN så kom jag plötsligt på att nu hade sköldpadda kommit till mig i uttryck från 3 olika människor.
Dels från en annan fin medial vän, som först såg en sköldpadda i bilden på det sk. "molnet" i halon runt solen ( finns bild på det i mitt blogginlägg om årets påskhelg ). Dock sen så såg hon också häxan.

En annan skrev i kommentar att hon också såg en sköldpadda. Och jag hållet med om att det även ser ut som en sköldpadda, men jag ser häxan så tydligt.

I alla fall så kollade jag upp Solögas betydelse av sköldpadda, läste betydelsen på Solögas fb-sida: 
 
"Ta det lugnt och ta ett steg i taget. Ha inte för bråttom. Min gåva till dig är att du bär hela världens visdom inom dig. Förutom det uppenbara att inte ha för bråttom så handlar det här om att söka svaren inom dig själv, istället för på ett yttre plan. Lyssna till dig själv - inte till andra"

Idag tog jag fram korten "Vildmarkens språk" och tillhörande boken "Djurens språk" av Solöga.

Här är bild på Havssköldpaddans kort med tillhörande budskap...

Jag känner att budskapet handlar om. Att jag ska fortsätta med det jag gör, inte tveka, tro på mig själv och fortsötta förverkliga mina tankar och idéer, små som stora. Och att inte lyssna på andra, utan lyssna på mitt eget inre. 
Och samtidigt ta det lugnt, inte ha för bråttom, ta ett steg i taget...hahaha...Ja, det finns ju så mycket roligt jag vill ta tag i...måla, skriva, dra kort, göra ceremonier, ge reiki, gå kurser, öppna eget företag...

Så ja, helt klart, jag får sortera och ta det lugnt, ha tålamod och göra en sak i taget...här och nu!

Jag fick också detta budskap delat till mig av min vän som läste av mig i min målning, betydelsen av sköldpadda från boken "Andedjuren talar" av Mira Mård.
Här handlar det också om visdom, men också om känslomässig styrka och att man har tillit och trygghet med hjälp av Moder Jord. Återkommande om att ta det lugnt och inte ha för bråttom, ha tålamod - att utvecklas i klarhet i sakta mak. Och att stå i sin egen sanning, att känna tillit till att Moder Jord bär en i sin trygga famn.
Även att lyssna på sina förfäder och förmödrar, de som vandrat här före en själv och att lyssna på sina guider, änglarna, kraftdjuren och universum. 

Så tolkar jag det i alla fall, utifrån mig själv, där jag är nu.  

Fina tänkvärda budskap! Tack sköldpaddan för det! 🙏

/ Kram Kattis 💗

 I kontaktformuläret här nedan kan du delge om du har något som du vill berätta, erfarenhet i livet, sända reflektioner, tankar, frågor till mig om du vill 🙏Välkommen! 💗
© 2019 Katarina Kemi Lindgren. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång