Andligt

Andligt kan för många låta väldigt religöst men för mig har det inte med religion att göra. Men jag hittar inte något annat bra ord för det. 
Många kanske också tänker på "spöken", på andra sidan när man hör ordet andligt. Det är en del av det andliga. Jag tror förstås på att våra själar lever vidare i form av andar. Vi lever vidare i den värld som vi kommer ifrån, där vi var innan vi föddes. Ljuset, den verkliga världen, där vi egentligen hör hemma. Vår värld, verklighet här på jorden är bara en illusion.  

Änglar, naturväsen, älvor, guider, kraftdjur hör också till det andliga.

Men för mig är andligt så mycket mera! Andligt är livet, här och nu. Andligt innebär personlig utveckling. Andligt är att leva livet i kärlek, glädje, harmoni, respekt för alla, allt levande och Moder Jord,

Det handlar också om att ta hand om sig själv. Bry sig om sig själv. Lyssna på sitt inre, sitt hjärtas röst, sin själs kallelse och säga JA till sig själv och livets mening. Alla har vi kommit till jorden för att vi har ett personligt uopdrag, vår själs kallelse. 

Börjar man följa sin inre vögledning, säga JA till sig själv, ha egen tid och kvalitetstid med sig själv för sig själv och verkligen lyssnar på vad hjärtat vill då kan man påbörja sin inre och yttre "resa" mot sin själs kallelse. För det är en "resa" man får göra för att hitta dit.   

När man väl börjar göra detta, göra det man själv tycker om att göra och det man sjölv vill göra så kommer harmoni, glädje och medvetenhet in i livet. 

 Att ta hand om sig själv handlar också om att vara snäll med sig själv genom att vara hälsosam, tänka på vad man äter, sin kost och sin hälsa. Gör man detta så höjer man sin frekvens och sin medvetenhet. 

 Rom byggdes inte på en dag. Man kan börja i små steg. Det handlar om att våga och vilja förändra. Lyssna på sitt hjärtas röst och inte på det dumma egots röst. Egot som kommer med oro, rädsla, ältande och massa ursäkter och tankar som hindrar oss att leva det liv vi vill leva. 

Jag började min egen "resa" på allvar för snart 2 år sedan, då jag påbörjade en shamansk utbildning, utifrån qero-indianernas/iperuanska traditioner, visdom och verktyg.  

Sen dess har det  hänt mycket i mitt liv, många positiva förändringar både i mitt inre, i mig själv och i det yttre. Det är häftigt må jag säga! 

Förändringar till det bättre börjar alltid med dig själv. Att våga och vilja och att ha modet att möta dig själv för att nå din vildaste längtan.  

Mera om min shamanska utbildning hittar du under fliken med samma namn.

Vad är andligt för dig?
Vad har andlighet för berydelse för dig och ditt liv?

Skriv och berätta 📝🤗💗🙏 

© 2019 Katarina Kemi Lindgren. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång