Månen

Många människor vet dom.påverkas av månen. Dock gör vi alla det omedvetet eller medvetet.Jag är en människa som verkligen påverkas av månen. 

Vid både nymåne och fullmåne kan man påverkas både ett par dagar innan och ett par dagar efteråt.

Själv blir jag pigg och får energi, svårt att sova vid en tidpunkt med fullmånen och vid en annan blir jag såå trött. Jag tror jag blir pigg dagarna innan fullmåne och dagarna efter kommer tröttheten. 

Månens faser är bra atr följa för kropp och själ. Nu tänker jag förstås framförallt på just nymåne och fullmåne. 

Vid nymåne passar det bra att önska in det man vill ha in i livet. Börja om, starta på nytt, planera, starta upp nya projekt.

Vid fullmåne är det bra rensa både i det inre och i det yttre. Rensa i hemmet, ta det lugnt, vara med sig själv, meditera, vara kreativ, avsluta påbörjade projekt. Och lämna det man vill lämna, det negativa i ens liv som tar energi.  Vid fullmåne ska man undvika onödiga diskussioner, gå in i drama och konflikter. Detta gäller även dagarna före och efter fullmånen. Vänta med diskussionen, ta det sen. Alla känslor blir mera kraftfulla vid fullmåne. Därför är det klokt att vänta och ta det lugnt Det lilla kan bli så stort annars, en höna av en fjäder.

Hur kan man önska och rensa då?
 
Det finns olika sätt. Genom att meditera. Genom att vid nymåne skriva ner det du önskar in i ditt liv. Spsra eller bränn upp dina önskningar. Lämna och ha tillit till att universum tar emot dina önskningar. 

Vid fullmåne, samma sak, meditera tex. Skriv ner det du vill lämna, bli av med. Spara eller bränn upp och lita på att universum tar emot det du vill lämna. 

Det går även att göra både ock vid både ny- och fullmåne. Gå på din känsla och gör det som känns rätt för just dig. Det gäller att ha med både tro och gå in i känslan då man lämnar och önskar. Det är viktigt också att önska för allas högsta bästa och tacka 🙏 

 Det är även en bra tid att rena sina andliga verktyg, som tex. orakel/tarotkort, kristaller, pendlar och m.m.

Så passa på att anvönd er av månens energi och kraft på det sätt som passar just dig 💗

Skriv och berätta om du påverkas av månen, om/hur du jobbar med månens olika faser. 

© 2019 Katarina Kemi Lindgren. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång